Juan-Gil
Sinds 1916, toen Juan Gil Jiménez het wijnhuis liet bouwen, heeft slechts één duidelijk idee de volgende generaties de leiding gegeven over hetzelfde:

Goed werk doen en trots zijn op de naam Juan Gil en handelsmerk.

Juan Gil Guerrero, de zoon van een stichter, ten eerste, en toen zijn kleinzoon Juan Gil González, verbeterde en consolideerde de wijnmakerij en paste de traditionele kennis toe van hun taak van ouders op kinderen. Tegenwoordig is de vierde generatie, die de traditie verbindt met de technische revolutie, degene die geniet van het resultaat van het werk van de voorgangers.


Weergave:


Bezig met laden...
20%
Albacea Monastrell

Albacea Monastrell

9,95

7,96

Spanje - Jumilla

9,95

7,96

Juan Gil Amarilla

Juan Gil Amarilla

8,45

Spanje - Jumilla

8,45

Juan Gil Azul

Juan Gil Azul

26,20

Deze ‘blue label’ is de exclusieve en in beperkte mate verkrijgbare luxe wijn van het befaamde wijndomein Juan Gil.

26,20

25%
Juan Gil Moscatel

Juan Gil Moscatel

10,70

8,03

Spain - Jumilla

10,70

8,03

Juan Gil Plata

Juan Gil Plata

14,30

Spanje - Jumilla

14,30

25%
Juan Gil Rosado

Juan Gil Rosado

13,95

10,47

Spanje - Jumilla

13,95

10,47
"Esencia" is een verhaal dat inspanning, trots op je land, geest van opoffering, liefde, moed en beloning weerspiegelt. De hoofdrolspeler is Jon Arias; hij belichaamt de figuur van Pablo, een jonge steenhouwer (knipogend naar de oprichter van Juan Gil, die zijn beroep verliet als steenhouwer om Bodegas Juan Gil op te starten en zijn eerste wijn te lanceren in 1916) die wordt gerekruteerd door een rijke persoon uit die tijd ( gespeeld door Rafael Sandoval) om te zoeken naar de schat die zijn vader in erfenis naliet. Een schat die alleen de edelen van hart zullen vinden en die de macht zullen hebben om diamanten te smelten in wit goud en kastanjebruin goud. Jaren van zoeken door alle landen op de kaart komen tot een einde wanneer de rijke zoon niet in de woorden van zijn vader gelooft en integendeel, Paul ontdekt wat de schat werkelijk is. Een pad dat samengaat met een muze, MarielaGarriga, die ons de verschillende gezichten laat zien van wat echt "Esencia" is. De plaatsen waar het is gefilmd, tonen de kracht en schoonheid van Jumilla, de plaats waar Bodegas Juan Gil werd geboren en waar tegenwoordig ook het hoofdkantoor van de Juan Gil Family Wineries-groep is gevestigd en dat al wordt uitgebreid met 12 eigen wijnmakerijen met 10 coupures van Herkomst verschilt van alle Spaanse geografie.


Om door te gaan dient u aan te geven of u bevoegd bent alcohol te bestellen en/of te consumeren.

 
BENT U 18 JAAR OF OUDER?